print si cersetor de mark twain, Editura Steaua Nordului, librarie online, literatura

PRINȚ ȘI CERȘETOR

Editura Steaua Nordului
 
RON 5.30
Steaua Nordului
+
Prinț și cersetor - Mark Twain
 
Autor: Mark Twain
An apariție: 2015
Ediția: a VII-a
Ediție: Necartonată
Format: 200x130 mm
Nr. pagini: 320  paginiCategoria: Literatură pentru copii
Recomandată pentru preșcolari și școlari

Textul este citeț și ușor de urmărit pentru a-i ajuta pe micii cititori să pornească în aventura lecturii/
Într-o manieră relaxată și cu iubire, vă puteți ajuta copilul să pășească încrezător în lumea magică a cărților.
Lectura are un rol important în formarea si educarea copiilor, lărgește orizontul de cunoaștere, ajutând la dezvoltarea vocabularului și a modului de exprimare și, totodată, la dezvoltarea psihică, intelectuală și a gustului pentru literatură.
 
Am auzit această poveste de la cineva care o știa de la tatăl său, care o auzise, de asemenea, de la tatăl său, acestuia fiindu-i povestită de tatăl său, și așa mai departe, din generație în generație, timp de mai mult de trei sute de ani, părinții au transmis-o copiilor; și astfel, această poveste a putut fi păstrată.
Este posibil ca aceasta să fie o poveste istorică, dar totodată este posibil să nu fie decât o legendă, un mit. Este posibil ca povestea să fie adevărataă, dar este posibil ca ea sa fie inventată, deși nu conține nimic de necrezut.
Este posibil ca, odată, oameni înțelepți să o fi acceptat așa cum era, dar se poate, de asemenea, ca oameni simpli și neștiutori să fi fost singurii care s-au bucurat de ea adăugându-i din credința lor. - din Prefață