ITALIANA RAPIDĂ ÎN IMAGINI

ITALIANA RAPIDĂ ÎN IMAGINI

ITALIANA RAPIDĂ ÎN IMAGINI
 
RON 19.95
Steaua Nordului
996 Produs(e)
+
ITALIANA  rapidî în imagini
 
Coordonator(i): Emilia Neculai
An apariție: 2015
Ediția: a VII-a
Ediție: Necartonată
Nr. pagini: 175 pagini
Format: 200x130 mm
 
Recomandată pentru copii școlari, studenți
 
 
 
  • Acest curs se adresează copiilor de vârstă preșcolară dar și proaspeților școlari. Cum studiul unei limbi străine este un element esențial în pregătirea copiilor noștri, trebuie să ne asigurăm că le oferim tot ce este mai bun, pentru educația lor.
  • Acest curs reprezintă o cale accesibilă și sigură de studiu, copiilor care doresc să învețe ușor și într-un timp relativ scurt să comunice în limba italiană. Indiferent din ce motiv ați decis să studiați, veți găsi în volumul de față „profesorul” de care aveți nevoie, cu răspunsuri la aproape toate întrebările pe care un „învățăcel” le poate avea pe parcursul învățării limbii italiene.
  • Cartea de față conține lecții care descriu diferite situații în care copii se pot afla, și anume: într-o excursie, acasa, la doctor, la fermă, într-un magazin, la școală, la restaurant etc. Vocabularul utilizat este unul simplu, iar lecțiile sunt astfel structurate pentru a înlesni asimilarea cuvintelor noi.
  • Primul capitol ne familiarizează cu transcrierea fonetică, introducând anumite semne care nu au corespondent în limba română, precum și pronunția acestora cât mai exactă.