FRANCEZA RAPIDĂ ÎN IMAGINI

FRANCEZA RAPIDĂ ÎN IMAGINI

FRANCEZA RAPIDĂ ÎN IMAGINI
 
RON 19.95
Steaua Nordului
994 Produs(e)
+
FRANCEZA rapidă în imagini
 
Anul apariției: 2015
Nr. pagini: 176 pagini
Ediție: Necartonată
Format: 240x170 mm
Nr. pagini: 176
Categoria: Limbi străine

Recomandată pentru școlari, studenți

  • Acest curs se adresează copiilor de vârstă preșcolară dar și proaspeților școlari. Cum studiul unei limbi străine este un element esențial în pregătirea copiilor noștri, trebuie să ne asigurăm că le oferim tot ce este mai bun, pentru educația lor.
  • Acest curs reprezintă o cale accesibilă și sigură de studiu, copiilor care doresc să învețe ușor și într-un timp relativ scurt să comunice în limba franceză. Indiferent din ce motiv ați decis să studiați, veți găsi în volumul de față „profesorul” de care aveți nevoie, cu răspunsuri la aproape toate întrebările pe care un „învățăcel” le poate avea pe parcursul învățării limbii franceze.
  • Cartea de față conține lecții care descriu diferite situații în care copii se pot afla, și anume: într-o excursie, acasa, la doctor, la fermă, într-un magazin, la școală, la restaurant etc. Vocabularul utilizat este unul simplu, iar lecțiile sunt astfel structurate pentru a înlesni asimilarea cuvintelor noi.
  • Primul capitol ne familiarizează cu transcrierea fonetică, introducând anumite semne care nu au corespondent în limba română, precum și pronunția acestora cât mai exactă.