Lecturile scolarului. Clasa a IV-a, Editura Steaua Nordului, librarie online

Lecturile scolarului Clasa a IV-a

 
RON 13.95
Steaua Nordului
+
Lecturile școlarului. Clasa a IV-a
 
Editura: STEAUA NORDULUI
Clasa: Clasa a IV-a
Ediție: Necartonată
Format: 200x130
Materie: Limba română
Nr. pagini: 416 
 
Instrument de lucru simplu, eficient și practic
Textul este citeț și ușor de urmărit pentru a-i ajuta pe micii cititori să pornească în aventura lecturii
Lectura are un rol important în formarea și în educarea copiilor, deoarece lărgește orizontul de cunoaștere, ajutând la dezvoltarea gustului pentru literatură și pentru frumos, pentru dezvoltarea vocabularului și a modului de exprimare și, totodată, ajutând la dezvoltarea psihică, intelectuală și afectivă.
 
Această culegere de lecturi suplimentare oferă copiilor materialul necesar dezvoltării și consolidării cunoștințelor dobândite în școală, precum și abilități de integrare și de colaborare în cadrul unui grup.
În carte se regăsesc atât exerciții specifice programei școlare, cât și exerciții mai puțin formale (teme de grup și secțiunea „știați că"). Temele de grup implică participarea a cât mai mulți elevi sau copii, sub îndrumarea învățătorilor sau a părinților și se dezvoltă prin dezbateri și transferuri de cunoștințe. Prin alternarea celor două tipuri de exerciții și activități, această serie de manuale ajută la o dezvoltare armonioasă și completă a copilului, asigurând atât extinderea și consolidarea cunoștințelor școlare, cât și a abilităților de dezvoltare personală. (Autoarea)
 
Recomandată pentru școlari