Lecturile Scolarului Clasa a VII-a

Lecturile Scolarului Clasa a VII-a

Lecturile Scolarului Clasa a VII-a
 
RON 9.50
Steaua Nordului
985 Produs(e)
+
Lecturile scolarului - Clasa a VII-a – Carmina-Adelina Amza
  
Editura: STEAUA NORDULUI
An apariție: 2016
Clasa: Clasa a VII-a
Ediție: Necartonată
Format: 200x130 mm
Nr. pagini: 624
 
Instrument de lucru simplu, eficient și practic
Textul este citeț și ușor de urmărit pentru a-i ajuta pe micii cititori să pornească în aventura lecturii
Lectura are un rol important în formarea și în educarea copiilor, deoarece lărgește orizontul de cunoaștere, ajutând la dezvoltarea gustului pentru literatură și pentru frumos, pentru dezvoltarea vocabularului și a modului de exprimare și, totodată, ajutând la dezvoltarea psihică, intelectuală și afectivă.

Această culegere de lecturi suplimentare oferă copiilor materialul necesar dezvoltării și consolidării cunoștințelor dobândite în școală, precum și a abilității de integrare și de colaborare în cadrul unui grup.
 
Acest volum conține texte în întregime sau fragmente din lecturile obligatorii și suplimentare pentru elevii de clasa a VII-a. Fiecare text este precedat de biografia autorului și urmat de un set de exerciții care urmăresc înțelegerea conținutului și a diverselor caracteristici ale genurilor literare și ale specificităților stilistice. De asemenea, sunt testate cunoștințele gramaticale și de vocabular, conform cu programa corespunzătoare clasei a VII-a. Volumul conține aproximativ 200 asemenea exerciții. (Autoarea)